Все буде Україна!

На ДніпроГЕСі триває ремонт автопереїзду

На ДніпроГЕСі триває ремонт автопереїзду

Актуально
02-09-2019
ПрАТ Укргідроенерго постійно інформує громадськість про хід ремонтних робіт із заміни асфальтобетонного покриття автодороги через греблю ДніпроГЕСу.

Як повідомлялося раніше, під час проведення ремонтних робіт було виявлено суттєво пошкодження бетонних плит перекриття, що вплинуло на обсяг робіт, що планувались на початку. З метою вчасного завершення ремонту автодороги через греблю були прийняті оперативні інженерні рішення, які дозволили продовжити одночасно заміну асфальтобетонного покриття та відновлення плит перекриття греблі.

На цей час ремонтні роботи проводяться згідно з затвердженим графіком. Зокрема, завершено заміну асфальтобетонного покриття двох смуг автодороги, окрім ділянки на якій було виявлено пошкодження плит, оскільки на цей час там набирає міцності бетон. 

По двох інших смугах автодороги у вівторок 3 вересня розпочнуться ремонтні роботи, які плануються до завершення у жовтні поточного року.

Керівництво Укргідроенерго дякує за активну громадську позицію мешканців міста та небайдужість до подій, які відбуваються в місті, адже ремонт однієї з основних транспортних артерій Запоріжжя - автодороги через греблю, має велике значення. Також хочемо звернути увагу, що деякі технологічні процеси, наприклад, проведення зварювальних робіт всередині греблі, не є доступними до огляду із вікон транспорту, що рухається через греблю. Робітники, які прибули на автодорогу та очікують на доставку бетону також виконують свою роботу на користь міста та його жителів. 

У зв’язку з цим, просимо мешканців міста з розумінням поставитись до ситуації і готуватися до прийняття якісної автодороги в запланований термін.

Прес-служба Укргідроенерго

  

Фотогалерея

Поділитися: