Все буде Україна!

В Укргідроенерго обговорили напрямки можливої співпраці з компанією Energomeсhanika

В Укргідроенерго обговорили напрямки можливої співпраці з компанією Energomeсhanika

02-09-2019
2 вересня в апараті управління Укргідроенерго відбулася зустріч інженерно-технічних фахівців з представниками польської інжинірінгової компанії Energomeсhanika, офіційного партнера Baker Hughes GE Bently Nevada.

Під час зустрічі обговорено напрямки можливої співпраці найбільшої гідроегенеруючої компанії України та авторизованого партнера світового лідера в області систем для захисту, моніторингу та діагностики технічного стану критично важливого технологічного обладнання.

Під час презентації радник правління Energomeсhanika Марек Грецкі зазначив, що компанія нещодавно відкрила своє представництво в Україні та дуже зацікавлена у побудові довготривалих взаємовигідних стосунків з українськими гідроенергетиками.

«Ми пропонуємо обладнання та програмне забезпечення GE Bently Nevada, докладаючи до нього свої технічні розробки, а також виконання проєктних, монтажних, пуско-наладочних робіт та подальше сервісне обслуговування систем захисту, моніторингу вібрації та діагностики. Серед наших замовників – підприємства хімічної, нафтохімічної та енергетичної галузей Польщі й країн Балтії. Ми дбаємо про технічний стан, підвищуємо ефективність та безпеку промислових установок наших клієнтів, пропонуючи рішення, що відповідають світовим стандартам та екологічним вимогам», - зауважив під час презентації Марек Грецкі.

В свою чергу, в. о головного інженера Укргідроенерго Анатолій Осипов зазначив, що компанія відкрита до співпраці.

«Після ретельного вивчення напрацювань компанії Energomeсhanika, ми сформуємо коло питань, співпраця по яких представлятиме особливу зацікавленість для Укргідроенерго. Переконаний, що ми дійдемо порозуміння», - зазначив він.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: