Все буде Україна!

На ДніпроГЕСі відбулась нарада щодо масштабної реконструкції

На ДніпроГЕСі відбулась нарада щодо масштабної реконструкції

Актуально
19-03-2019
19 березня на Дніпровській ГЕС розпочалась спільна робоча нарада з питань реалізації проекту з реконструкції трьох гідроагрегатів ДніпроГЕС-1.

У роботі наради взяли участь: керівництво станції,  представники апарату управління Укргідроенерго, генерального проектанта Укргідропроект, генерального підрядника австрійсько-німецької компанії ANDRITZ HYDRO, субпідрядника Дніпро-СГЕМ.

Нагадаємо, що проект передбачає повне відновлення трьох гідроагрегатів станції «під ключ». Роботи з реабілітації  обладнання триватимуть п’ять років та мають завершитися у 2021 році. Після встановлення на об’єкті нового оснащення, передусім, зросте робоча потужність станції. Окрім того, в процесі реконструкції Дніпровської ГЕС буде впроваджена низка сучасних енергоефективних рішень.

Після обговорення найбільш нагальних питань учасники наради відвідали машинний зал ГЕС-1, ознайомились з ходом проведення реконструкції. З отриманням вимог техніки безпеки, здійснили спуск спіральною камерою та оглянули роботи, які проводяться наразі в проточній частині.

Спільна робоча нарада продовжиться 20 березня. Більш детально про результати читайте у наступних новинах.

Прес-служба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: