Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС побували наймолодші екскурсанти

На Дністровській ГАЕС побували наймолодші екскурсанти

27-05-2018
Днями на Дністровській ГАЕС побували наймолодші за тривалий період відвідин гості – 14 учнів 2-го класу ЗОШ І–ІІІ ст. села Грубна Сокирянського району.

Екскурсію було ініційовано відділом освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА відповідно до методичних рекомендацій щодо організації навчально-виховного процесу під час проведення навчальних екскурсій та навчальної практики. Метою екскурсії стало ознайомлення школярів з архітектурними та історичними пам’ятками рідного краю.

Гостинну екскурсію для наймолодших відвідувачів станції проводив заступник директора із загальних питань Василь Дейнеко.

Під час екскурсії школярам розповіли про історію та особливості роботи Дністровської ГАЕС, юні гості оглянули макет розміщення Дністровських ГЕС і ГАЕС та побували на головному щиті управління.

Наприкінці оглядин станції наймолодші відвідувачі зробили фото на згадку.

Вкотре Дністровська гідроелектростанція продемонструвала, що її унікальність, особливість і неповторність варта уваги і дорослих, і малих.

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів ‒ безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: