Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС пройшли протиаварійні тренування

На Дністровській ГАЕС пройшли протиаварійні тренування

05-03-2019
Днями на Дністровській ГАЕС відбулися тренування по відпрацюванню дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Під час проведення заходу відпрацьовувалися спільні дії оперативно-диспетчерської служби та загону відомчої воєнізованої охорони із залученням Державного рятувального протипожежного посту № 2 (ДРПП). Напередодні проведення тренувань було перевірено систему пожежної сигналізації.

У день тренувань система оповіщення спрацювала бездоганно із повтором тричі чотирма мовами. Персонал зміни оперативно-диспечерської служби та варти загону відомчої воєнізованої охорони продемонстрували спільні злагоджені дії, чітке доведення ввідних сигналів та відповідної інформації, взаємодію та взаєморозуміння усіх учасників навчань. Також було відзначено, що спеціалісти цеху технологічної автоматики, захистів та зв’язку, що обслуговують та експлуатують разом із оперативно-диспечерською службою утримують систему оповіщення ІПК в належному стані і на високому рівні.

За підсумками тренувань зміни оперативно-диспечерської служби і варти відомчої воєнізованої охорони продемонстрували відповідність усім вимогам.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

 

Поділитися: