Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС урочисто відзначили День енергетика

На Дністровській ГАЕС урочисто відзначили День енергетика

21-12-2019
З нагоди професійного свята, Дня енергетика, на філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» відбулися урочисті заходи.

Під час своєї вітальної промови директор філії Василь Субота розповів про здобутки колективу та подякував всім за сумлінну й наполегливу працю.

«Шановні колеги, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Бажаю нових здобутків та енергетичної стабільності в ім’я процвітання та безпеки України. Впевненості вам у завтрашньому дні, міцного здоров’я та благополуччя. Дякую всім за відданість нашій справі та високий професіоналізм. Також хочу відмітити словами подяки нашу профспілку, яка постійно активно підтримує співробітників у спортивній та творчій діяльності».

Особливі слова вдячності за досвід та вагомий внесок у зміцнення іміджу Дністровської ГАЕС прозвучали на адресу ветеранів галузі та колег-пенсіонерів, які були запрошені на святкові заходи. Колектив філії також привітала громада села Василівка, яка подякувала співробітникам за розуміння й допомогу у вирішенні питань, пов’язаних із життям мешканців сіл Василівка та Розкопинці.

Під час урочистостей фахівців філії Дністровської ГАЕС за вагомі досягнення у роботі, професійну майстерність та за особистий внесок у виконання завдань із розвитку Укргідроенерго було нагороджено подяками та грамотами.

На завершення святкових заходів було оголошено результати фестивалю «Генеруємо енергію майбутнього» на філії. Цьогоріч найкращим втіленням гасла «Енергія води – формула успіху» визнано діючу модель гідроагрегату Дністровської ГАЕС «Марічка», яку було виготовлено спільно з машинним цехом. Кожен учасник творчого фестивалю отримав нагороду від профспілки. Крім того, на урочистостях побували і діти працівників –  учасники конкурсу, які отримали ще й солодощі від профспілки.

Прес-служба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: