Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС відточували майстерність реагування на надзвичайні події

На Дністровській ГАЕС відточували майстерність реагування на надзвичайні події

20-05-2021
19 травня на Дністровській ГАЕС відбулися загальностанційні навчання, метою яких було підвищення рівня готовності підрозділу відомчої воєнізованої охорони та співробітників підприємства щодо мінімізації негативних наслідків у разі вчинення терористичного акту або диверсії.

За легендою навчальний об’єкт задля здійснення терористичного акту намагався пронести через контрольно пропускний пункт на територію філії пакунок, в якому знаходився вибуховий пристрій. Завдяки злагодженим та чітким діям складу варти загону відомчої воєнізованої охорони філії зловмиснику не вдалося проникнути на об’єкт.

Під час тренування було перевірено роботу антитерористичного штабу філії, особового складу варти загону ВВО, чергового зміни ГАЕС, евакуаційна комісії та персоналу станції, а також відпрацювання роботи каналів зв’язку.

Заначимо, що подібні тренування на об'єктах критичної інфраструктури, проводяться систематично задля вдосконалення схеми реагування на надзвичайні події та уникнення можливих негативних наслідків.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також:

Охорона Дністровської ГЕС відпрацьовувала готовність протидіяти терористичним загрозам

Гідроенергетики Кременчуцької ГЕС провели спеціальні об'єктові тренування з цивільного захисту

На Середньодніпровській ГЕС відбулися контрдиверсійні тренування підрозділів СБУ

 

Поділитися: