Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС завершилось масштабне обстеження гідроспоруд

На Дністровській ГАЕС завершилось масштабне обстеження гідроспоруд

09-08-2019
9 серпня Міжвідомча комісія закінчила обстеження Дністровської ГАЕС - останньої станції згідно з графіком обстеження гідротехнічних споруд Укргідроенерго.

Третій день роботи стартував під керівництвом голови комісії - головного інженера Укргідроенерго Вадима Расовського.

Після обстеження гідротехнічного, механічного та електроцехів, цеху технологічної автоматики, захисту та зв’язку, охорони праці та цивільного захисту, було складено акт, у який увійшли аналітичні довідки фахівців Дністровської ГАЕС і висновки членів комісії за 3 дні роботи на об’єкті.

Розглянувши висновки роботи попередньої комісії, що проходила 5 років тому, і проаналізувавши нові дані, комісія постановила, що Дністровська ГАЕС знаходиться у працездатному стані, відповідає вимогам проєкту і може надалі виконувати свої функціональні призначення у проєктних режимах.

Міжвідомча комісія також сформувала перелік рекомендацій, для більшої надійності і безпеки з урахуванням сучасних вимог експлуатації гідровузлів і досягнень світової науки і техніки.

Нагадаємо, планові обстеження проводились відповідно до наказу міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: