Все буде Україна!

Видатні імена української гідроенергетики: Наталія Камишна

Видатні імена української гідроенергетики: Наталія Камишна

14-08-2019
14 серпня свій ювілей відзначає начальник виробничо-технічного відділу Каховської ГЕС Камишна Наталія Борисівна.

Наталія присвятила все своє життя роботі в електроенергетичній галузі. Загальний стаж її роботи в енергетиці становить 35 років.

Свою  трудову діяльність, одразу після школи, вона розпочала на  Каховській ГЕС у далекому 1976 році. З відривом від виробництва (1978-1984) здобула вищу освіту на електроенергетичному факультеті Харківського політехнічного інституту за спеціальністю електричні мережі.

У 1984 році, після навчання, за направленням, Наталя повернулась у рідне місто працювати інженером електротехнічної лабораторії на Каховській ГЕС. Того ж року її переведено у виробничо-технічний відділ, який вона у 1997 році очолила і є його незмінним керівником протягом останніх 22 років.

За роки роботи Наталя Борисівна показала себе, як грамотний, ініціативний, організований працівник. Неодноразово нагороджувалась Грамотами підприємства і філії, нагороджена нагрудним знаком «Почесний працівник «Укргідроенерго». А ще вона є представником Громадської організації «Всеукраїнська рада ветеранів праці енергетики» на Каховській ГЕС.

Весь колектив Укргідроенерго щиро вітає  ювілярку зі святом! Бажаємо, щоб життя було наповнене щастям і любов'ю! Нехай щодень здійснюються найзаповітніші мрії, а душу завжди зігріває радість від яскравих моментів і позитивних вражень. Щиро бажаємо сімейного затишку, успіхів, миру та злагоди! 

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: