Все буде Україна!

На Дністровській ГАЕС пройшли протиаварійні пожежні тренування

На Дністровській ГАЕС пройшли протиаварійні пожежні тренування

14-08-2019
14 серпня на Дністровській ГАЕС відбулись тактико-спеціалізовані навчання, під час яких відпрацьовували дії у випадку гасіння пожежі на трансформаторі Т-1.

Участь у тренуваннях взяли добровільна пожежна дружина та черговий персонал станції, працівники Державних пожежно-рятувальних постів з охорони Дністровської ГАЕС Управління ДСНС у Чернівецькій області, міста Сокиряни та міста Новодністровськ. аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління ДСНС України.

Під час тренувань було задіяно 3 одиниці спеціалізованої техніки та більше 30 осіб.

Відповідно до задуму, учасники тренувань відпрацювали оцінку обстановки за зовнішніми ознаками під час пожежі, взаємодію підрозділів Управління ДСНС з черговим персоналом станції, вдосконалили свої знання щодо дотримання вимог правил безпеки праці під час гасіння пожежі на енергооб’єкті і електроустановках під напругою та в умовах високої температури.

На завершення навчання відбулось підбиття підсумків, під час якого було зазначено, що працівники Дністровської ГАЕС у складі добровільної пожежної дружини діяли злагоджено, спрацювали уміло та чітко, надавши допуск професійним пожежно-рятувальним підрозділам для безпосереднього охолодження обладнання та гасіння умовної пожежі на трансформаторі.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики,  спрямованої  на  гарантування  безпеки   та   захисту   населення  і  територій.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: