Все буде Україна!

Укргідроенерго підписано Меморандум про співпрацю з Inpec Engineering GmbH

Укргідроенерго підписано Меморандум про співпрацю з Inpec Engineering GmbH

14-08-2019
12 серпня в ПрАТ «Укргідроенерго» відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між «Inpec Engineering GmbH» (Німеччина) та Товариством.

Напередодні підписання документу між сторонами відбулась низка зустрічей, під час яких компанії ознайомились с досвідом один одного в реалізації проєктів гідроенергетичного будівництва та модернізації гідроелектростанцій. Українські гідроенергетики ознайомили німецьких колег із перспективними проектами будівництва ПрАТ «Укргідроенерго», обговорили можливості  співробітництва в сфері гідроенергетики та спільної реалізації таких проєктів, як: «Будівництво Канівської ГАЕС», «Будівництво Каховської ГЕС-2» та «Будівництво третьої черги Дністровської ГАЕС».

Після підписання Меморандуму українська та німецька сторони домовились про співробітництво у питанні будівництва гідроелектростанцій в Україні.

Варто зазначити, що сьогодні завдання розвитку паливно-енергетичного комплексу України є пріоритетним. Укргідроенерго шукає партнерів для реалізації інвестиційних проектів, що мають стратегічне значення для стабільної роботи енергосистеми, адже стратегічною метою Товариства є забезпечення енергосистеми України електроенергією та резервом потужності завдяки гідроресурсам річок Дніпро та Дністер. Відтак саме велика гідроенергетика є однією із провідних генерацій в Україні, де на сьогодні в стадії практичної реалізації знаходяться проекти будівництва нових потужностей.

Довідка:

Inpec Engineering GmbH - міжнародне підприємство, основним напрямком якого є проєктування національних і міжнародних комунальних та енергетичних проєктів, будівництво інфраструктури. Підприємство має досвід в реалізації проєктів енергетики на світовому ринку.

Прес-служба Укргідроенерго

 

Поділитися: