Все буде Україна!

На Каховській ГЕС відбулась екскурсія для учнівських колективів

На Каховській ГЕС відбулась екскурсія для учнівських колективів

09-02-2018
На початку лютого, з метою всебічного інформування та заохочення обдарованої молоді до вивчення технічних наук і обрання професій у галузі гідроенергетики, філію «Каховська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» відвідали учнівські колективи міста Нова Каховка.

Захопливо пройшла навчально-пізнавальна екскурсія для учнів 9-х класів Новокаховського техніко-економічного ліцею. Учні отримали інформацію про роль і перспективи розвитку гідроенергетики в Україні, історію будівництва ГЕС, ознайомились з професіями в енергетиці та принципом роботи станції.

На Каховській ГЕС відбулась екскурсія для учнівських колективів

Відвідали Каховський гідровузол і маленькі дослідники, учні 1-4 класів ЗОШ №3 м. Нова Каховка. Ці учні беруть участь у Всеукраїнському LEGO-фестивалі «ROBOfirst», темою якого є «Енергія води». Дітлахи дізнались, як енергія води перетворюється на електроенергію та факти з розвитку гідроенергетики в Україні. Пізнавальна екскурсія покликана сприяти реалізації учнівських дослідних проектів.

На Каховській ГЕС відбулась екскурсія для учнівських колективівНа Каховській ГЕС відбулась екскурсія для учнівських колективів

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів - безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: