Все буде Україна!

На Каховській ГЕС відбулося протиаварійне тренування у випадку вибуху

На Каховській ГЕС відбулося протиаварійне тренування у випадку вибуху

24-04-2017
20 квітня на Каховській ГЕС ім. П.С.Непорожнього відбулося протиаварійне тренування відповідно до графіку про організацію та проведення планових спеціальних об’єктних навчань і тренувань з питань цивільного захисту на 2017 рік

Темою навчань стало відпрацювання дій у випадку вибуху ТН-2 154 кВ зі спалахом оливи та спрацювання ДЗШ 2 секції.

Перед початком керівником тренувань разом з начальниками цехів та відповідальними за проведення навчань було погоджено дії персоналу станції та проведена оцінка готовності сил та засобів, зокрема: перевірено якість відпрацювання планувальних документів для організації діяльності з питань цивільного захисту, стан підготовки керівного складу органів управління спеціалізованих служб і формування цивільного захисту, організовано заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Участь у тренування взяли 26 осіб: 5 осіб оперативного персоналу, 2 особи СОП, 8 осіб  пожежної дружини, 4 особи ремонтної бригади електроцеху та 7 осіб особового складу 17-ї ДПРЧ. В процесі навчань персонал станції успішно провів роботи по ліквідації аварійної ситуації. За результатами тренувань з питань цивільного захисту дії всіх задіяних служб  оцінено «добре».

У сучасних умовах забезпечення захисту цивільного населення  в надзвичайних ситуаціях  набуває надзвичайної актуальності. Тому проведення заходів з цивільного захисту населення, об’єктів економіки і національного надбання держави від негативних наслідків надзвичайних ситуацій сьогодні є невід’ємною частиною державної політики та національної безпеки України.

Поділитися: