Все буде Україна!

На Київській ГЕС відбулося комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту

На Київській ГЕС відбулося комплексне об’єктове тренування з питань цивільного захисту

20-04-2017
У рамках проведення планових спеціальних об’єктових навчань 5 квітня 2017 року на Київській ГЕС відбулося комплексне тренування з питань цивільного захисту

Темою навчань стало відпрацювання дій у випадку загрози:  повільного руйнування лівобережної дамби верхнього водосховища.

Відповідно до задуму в результаті проведення несанкціонованих земляних робіт по демонтажу дренажної труби в тілі лівобережної земляної греблі Київського водосховища в районі  135 пікету створилася загроза руйнування напірного фронту. В ході проведення тренування начальник зміни станції  після отримання повідомлення направив  до місця події відповідні служби та одразу повідомив  керівництво об’єкта, 10-й Державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України в Київській області та чергового управління з питань ситуацій міста про аварію. Після чого проводив оповіщення та збір членів Комісії з попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки підприємства.

За результатами навчань з усіма заходами начальник зміни електростанції, штаб з надзвичайних ситуацій, оперативний персонал, 10-й Державний пожежно-рятувальній загін ГУ ДСНС впоралися в установлені терміни. Проведені практичні навчання з питань цивільного захисту всіх задіяних служб  оцінено «добре».

Варто зазначити, що ПАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики,  спрямованої  на  гарантування  безпеки   та   захисту   населення  і  територій,  матеріальних  і культурних  цінностей  та  довкілля   від   негативних   наслідків надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.

Поділитися: