Все буде Україна!

На Канівській ГЕС переконані: успіх - в ефективному підборі персоналу

На Канівській ГЕС переконані: успіх - в ефективному підборі персоналу

27-11-2023
Uhe
Головна цінність Укргідроенерго - це люди, бо саме віддані своїй справі фахівці є запорукою успіху та процвітання компанії.
Не секрет, що коли людина працює на своєму місці, в комфортних умовах й можливим професійним ростом - досягається максимальний результат праці. В цьому переконана й наша сьогоднішня героїня, начальниця відділу кадрів Канівської ГЕС - Надія Миргородська.

Підбір персоналу, своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників, оформлення особових справ й табелів, видача довідок,  оформлення, ведення й зберігання документації – це далеко не весь перелік щоденної роботи співробітників відділу кадрів. Також одним із ключових завдань кадровиків є підготовка й навчання персоналу станції,  підвищення кваліфікації працівників й формування кадрового резерву. На цій роботі не буває жодних дрібниць, і крилата фраза «Кадри вирішують все…» тому підтвердження.  

«Я люблю людей, поважаю їхню думку й вислухаю кожного. Й досить часто двері в кабінет відділу кадрів  просто не зачиняються весь день: хтось прийшов оформити відпустку, хтось потребує поради, тощо. А ще на цій посаді потрібно бути трішки психологом, щоб до кожного співробітника знаходити індивідуальний підхід, і в разі потреби згладжувати конфліктні ситуації. Окрім цього кадровик повинен знати чинне законодавство й бути в курсі всіх нововведень та змін, бути відповідальним та дуже уважним з документами. Один неправильний запис в трудовій книжці чи помилка в наказі суттєво змінюють долю людини в подальшому. Тому помилки в нашій роботі недопустимі», - ділиться фахівчиня.

Надія Олексіївна працює на станції з квітня 2021 року, та загальний стаж її роботи як кадровика складає 15 років. Ввічлива, наполеглива, розумна й харизматична вона відразу влилася в колектив гідроенергетиків, завоювавши їхню довіру та повагу. ЇЇ лідерські якості характеру та високі моральні принципи допомагають легко справлятися з поставленими завданнями. На запитання «Чи хотіла вона працювати на Канівській ГЕС», Надія Олексіївна посміхаючись відповіла:

«За гороскопом я риба, моя  стихія – вода. І мабуть тому я з дитинства дуже хотіла жити біля річки. Приїхавши у Канів, відразу ж закохалась у це красиве місто на березі величного Дніпра, а після екскурсії на Канівську ГЕС з’явилась мрія - стати частинкою дружнього колективу гідроенергетиків, які приборкали стихію води й забезпечують теплом та світлом оселі. А коли дуже хочеш і прикладаєш максимум зусиль, щоб мрія здійснилась – вона обов’язково здійснюється!»

Також  Надія Миргородська підкреслює, що їй до душі концепт Укргідроенерго щодо підтримки родинних цінностей:

«Я зростала у дружній, багатодітній сім’ї, де «один за всіх, і всі за одного». І цей родинний зв’язок у нас настільки міцний, що ми завжди знаходимо час та можливість поспілкуватися чи приїхати один до одного в гості. Наразі війна і розуміння, підтримка  та допомога дуже важлива для кожного».

Пресслужба Канівської ГЕС



 

Поділитися: