Все буде Україна!

На Кременчуцькій ГЕС відкрито виставку дитячих малюнків «Я люблю Україну»

На Кременчуцькій ГЕС відкрито виставку дитячих малюнків «Я люблю Україну»

01-06-2023
Сьогодні перед українським суспільством постають нові виклики у сфері захисту прав дітей, в тому числі і у зв'язку з ескалацією насильства та бойових дій на території нашої держави. Кожна дитина має право бути захищеною, розвиватись і навчатись для кращого майбутнього.

І наразі це не лише свято для самих дітей, а й нагадування дорослому суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, аби всі діти росли щасливими в повному розумінні цього слова та в подальшому житті стали гідними громадянами своєї країни.

До міжнародного Дня захисту дітей на Кременчуцькій ГЕС відкрито виставку дитячих малюнків під назвою «Я люблю Україну». Виставку творчих робіт дітей гідроенергетиків ініційовано профкомом станції.

Картини  юних художників показали розуміння нашими дітьми почуття любові до країни, до рідної землі, до неньки - України. Вік сягав від 3 до 13 років!

За активну участь у виставці профспілковий комітет Кременчуцької ГЕС відзначив 21-го юного творця дорослими подяками та комплектами  для малювання.

І, звичайно, всі діти співробітників Кременчуцької ГЕС з нагоди Дня захисту дітей отримали від профспілкового комітету солодкі подарунки.

 «Ми горді тим, що діти наших гідроенергетиків зростають справжніми патріотами своєї Вітчизни. Дивлячись на їх творіння, відчуваєш позитивний вплив на сприйняття прекрасного навколо себе та безмежну любов до своєї країни. Зі своєї сторони хочу підтвердити, що завдання дорослих  - допомагати нашим дітям розвиватись та навчатись, захищати їх від всіляких негараздів», - зауважила голова профкому Валентина Анпілогова.

 

                                                         Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: