Все буде Україна!

На Середньодніпровській ГЕС відбувся урок «Енергетика. Минуле. Сьогодення. Майбутнє» для студентів енергетичного технікуму

На Середньодніпровській ГЕС відбувся урок «Енергетика. Минуле. Сьогодення. Майбутнє» для студентів енергетичного технікуму

03-01-2018
З метою всебічного інформування та заохочення молоді до вивчення технічних наук та з нагоди святкування Дня енергетика на філії «Середньодніпровська ГЕС» був проведений тематичний урок-екскурсія на тему «Енергетика. Минуле. Сьогодення. Майбутнє» для студентів Кам’янського державного енергетичного технікуму.

Під час екскурсії студенти ознайомилися з етапами будівництва станції, періодами реконструкції, основним та допоміжним обладнанням, обсягами реконструкції гідроагрегату ст.№5, який зараз знаходиться в процесі реконструкції.

Студенти-екскурсанти

Також екскурсанти відвідали пульт управління, побачили обладнання машинного залу та гідромеханічне обладнання водозливної греблі й щитової стінки.

Екскурсія

Після завершення уроку учні отримали в дарунок тематичну літературу на згадку про відвідини станції.

На згадку про відвідини

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів ‒ безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: