Все буде Україна!

В Укргідроенерго урочисто відзначили День незалежності України

В Укргідроенерго урочисто відзначили День незалежності України

25-08-2018
Напередодні відзначення 27-річниці незалежності України у філіях ПрАТ «Укргідроенерго» урочисто привітали працівників.

На святкуваннях за вагомі досягнення в праці, високу  професійну майстерність та значний особистий внесок у виконання завдань з виробництва електричної енергії, проведення реконструкції обладнання та споруд, будівництва і забезпечення надійної експлуатації обладнання гідроелектростанцій Товариства працівників нагородили відзнаками Укргідроенерго.

Урочисте святкування

В Апараті управління  ПрАТ «Укргідроенерго»: Вадима Барановського, Вячеслава Білоуса, Олександра Дуденка, Наталію Петренко, Ганну Пишну, Аліну Романову, Тетяну Сидоренко, Костянтина Тимошенка, Олену Ткаченко, Ігоря Фінчука, Руслана Галянта, Світлану Голубченко, Оксану Гуляєву, Максима Іванова, Ольгу Козьменко, Ольгу Кухаренко, Дмитра Лебедєва, Євгенія Лося, Олену Таратун та Юрія Цимбала.

Урочисте святкування

У філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС»: Олега Дорошенка, Аркадія Зволинського, Вадима Зікеєва, Віталія Мовчана, Юрія Трєскіна, Олексія Ястремського, Анатолія Ємця, Олександра Котенка, Віктора Салівона, Сергія Степаненка та Володимира Федоренка.

Урочисте святкування

У філії «Канівська ГЕС»: Ігоря Гордієнка, Олександра Дорошенка, Андрія Назаренка, Анатолія Баліцького, Сергія Кривенка, Юрія Сулиму.

У філії «Кременчуцька ГЕС»: Володимира Білявського, Анатолія Лоєнка, Олександра Чорного, Володимира Ковбасюка, Людмилу Москаленко та Тетяну Сисоєву.

У філії «Середньодніпровська ГЕС»: Юрія Смахтіна, Івана Сотника, Андрія Флягіна, Олександра Маньковського, Олексія Чепурка та Анатолія Півненка.

Урочисте святкуванняУрочисте святкування

У філії «Дніпровська ГЕС»: Сергія Вовченка, Сергія Кравченка, Людмилу Кобець, Сергія Петренка, Ігоря Алексуніна, Гілю Баршая, Людмилу Кудренко та Ігоря Ситника.

У філії «Каховська ГЕС ім. П. С. Непорожнього»: Анатолія Маєвського, Вадима Таратуту, Олександра Баранова та Ігоря Сокирку.

Урочисте святкуванняУрочисте святкування

У філії «Дністровська ГЕС»: Миколу Берекелю, Василя Бурчаківського, Михайла Войчука, Сергія Костенюка, Володимира Климчука, Зою Кучерук, Віктора Олійника та В’ячеслава Скутельника.

Урочисте святкування

У філії "Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС": Вікторію Івашко, Сергія Куртиша, Андрія Химича, Володимира Димитрюка, Ігоря Музику та Інну Цибульську.

Урочисте святкуванняУрочисте святкування

Вітаємо колег з заслуженими нагородами!

Більше фото переглядайте у галереї.

Поділитися: