Все буде Україна!

На Середньодніпровській ГЕС відбулись навчання з гасіння пожеж на енергетичних об’єктах

На Середньодніпровській ГЕС відбулись навчання з гасіння пожеж на енергетичних об’єктах

01-08-2018
31 липня, згідно з вимогами Правил пожежної безпеки України та затвердженого графіку тренувань, на філії «Середньодніпровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» були проведені спільні з Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) тактико-спеціальні навчання на тему «Гасіння пожеж на енергетичних об’єктах».

В ході навчань адміністрацією та черговим персоналом ГЕС було відпрацьовано організаційні та практичні заходи, передбачені планом локалізації та ліквідації аварійних ситуацій на об’єкті та евакуювання  потерпілих з місця пожежі. Також під час навчань перевірили взаємодію керівництва, оперативного персоналу, членів добровільної пожежної дружини ГЕС з підрозділами ДСНС та комунальними службами міста під час гасіння пожежі на  об’єкті.

зображеннязображення

Навчання пройшли на високому рівні. Весь особовий склад пожежних підрозділів та Середньодніпровської ГЕС показали високий професіоналізм. В ході навчань була задіяна пожежна техніка,  діелектричні засоби захисту та заземлюючі пристрої пожежної охорони та гідроелектростанції. 

зображеннязображення

За результатами навчань були підбиті підсумки, зокрема керівництво ДСНС та ГЕС  відзначили, що з поставленим завданням весь особовий склад впорався та відмітили доцільність в проведенні таких навчань і в подальшому. 

зображення

 

Поділитися: