Все буде Україна!

На Кременчуцькій ГЕС відбулася передтендерна нарада за участі міжнародних компаній

На Кременчуцькій ГЕС відбулася передтендерна нарада за участі міжнародних компаній

28-02-2018
27 лютого у філії «Кременчуцька ГЕС» відбулася передтендерна нарада щодо реконструкції поворотно-лопатевих агрегатів та відвідування об’єкту.

Участь у нараді взяли представники, які придбали тендерні документи.

Під час наради відбулася презентація проекту «Реабілітація гідроелектростанцій», відповідно до якого розпочато тендерну процедуру на реконструкцію гідроагрегатів № 4 та 5 Кременчуцької ГЕС. Ціллю реконструкції є продовження працездатності гідроагрегатів на термін 40 років, а також підвищення потужності г/а з 58 МВт до 60 МВт.

Варто зазначити, що проект «Реабілітація гідроелектростанцій» пройшов вже 2 етапи програми реконструкції у 1996-2002 та 2005-2016 рр. Згідно проекту, у третьому етапі, реконструкції  підлягають турбіни та генератори. Даний проект став можливим завдяки кредитним коштам Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку.

Тож на нараді учасників тендерної процедури було ознайомлено з об’ємом поставок, умовами монтажу/демонтажу та об’єктом в цілому. Представники компаній-учасниць оглянули пульт управління станції, машинний зал, гідроагрегати № 4 й 5 та монтажний майданчик.

Наприкінці наради учасники поставили ряд питань технічного характеру керівництву Кременчуцької ГЕС та Укргідроенерго.

Відкриття тендерних пропозицій відбудеться 24 квітня в апараті управління ПрАТ «Укргідроенерго» в місті Вишгород.

Поділитися: