Все буде Україна!

Успішно завершилось налагодження тестування системи управління гідроагрегатів на Дністровській ГАЕС

Успішно завершилось налагодження тестування системи управління гідроагрегатів на Дністровській ГАЕС

27-02-2018
З 20 по 26 лютого на Дністровській ГАЕС тривало налагодження випробування системи управління гідроагрегатів № 1, 2 та 3 у складі роботи САРЧП об’єднаної енергосистеми України.

Планова робота відбувалась як зі сторони управляючої системи – у ДП «НЕК „Укренерго"», так і зі сторони об’єкта управління – у приміщенні головного щита управління Дністровської ГАЕС.

Програма мала шість етапів, завдяки яким було перевірено правильність функціонування блочної системи управління гідроагрегатів Дністровської ГАЕС під управлінням від ЦР САРЧП ОЕС України без переходу гідроагрегатів через заборонену зону роботи, відпрацювання команд із використанням виділених резервних каналів телемеханіки і управління, а також досліджено взаємодію вищезазначених систем. На відповідних етапах перевірялась блочна система управління в режимі регулювання планового сальдо перетоку в розрізі Україна – Росія, Білорусь при плавній зміні генеруючої потужності ОЕС України.

Випробування пройшли успішно під керівництвом головного інженера ПрАТ «Укргідроенерго», керівника проекту, головного інженера ТОВ «Науково-технічна компанія „Енпаселектро“» та головного інженера філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС». За результатами склали відповідний протокол із зазначенням усіх виконаних робіт та оформили детальний звіт. 

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: