Все буде Україна!

Наглядова рада Укргідроенерго обговорила питання щодо роботи компанії в умовах поширення коронавірусу

Наглядова рада Укргідроенерго обговорила питання щодо роботи компанії в умовах поширення коронавірусу

25-03-2020
23 березня відбулося чергове засідання наглядової ради, на якому було розглянуто ряд питань, які пов’язані з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

На засіданні засобами телекомунікаційного зв’язку у форматі відеоконференції були присутні голова ради Валентин Гвоздій та члени – Стівен Лерд Волш, Наталія Микольська, Олег Терлецький та Василь Шкураков.

Зокрема Наглядовою радою було заслухано інформацію Товариства про заходи, які вже запроваджені в ПрАТ "Укргідроенерго" для запобігання розповсюдження коронавірусу та на виконання законодавчих актів, які прийняті у зв’язку з поширенням інфекції.

Окрім того, Наглядовою радою було розглянуто різні сценарії роботи Товариства в умовах поширення коронавірусу, проведено обговорення можливого впливу на здійснення генерації, експлуатацію обладнання та фізичну безпеку. Також було розглянуто питання виконання в цих умовах фінансових зобов’язань та можливого коригування стратегії розвитку та фінансового плану Товариства на 2020 рік.

За результатами засідання, Виконавчому органу Товариства було надано ряд доручень та рекомендацій щодо реалізації заходів із забезпечення сталої та безперебійної роботи ПрАТ "Укргідроенерго" в умовах надзвичайної ситуації.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: