Все буде Україна!

Порушення вагового та швидкісного режимів впливають на безпечну експлуатацію греблі ДніпроГЕС

Порушення вагового та швидкісного режимів впливають на безпечну експлуатацію греблі ДніпроГЕС

25-03-2020
За повідомленням Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, з 00.00 год. до 05.00 год. 25 березня було закрито рух автотранспорту по мосту ім. Преображенського, який знаходиться між о. Хортиця та Хортицьким районом.

На період закриття руху по мосту ім. Преображенського об’їзд здійснювався через греблю ДніпроГЕС відповідно до встановлених дорожніх знаків.

Звертаємо увагу водіїв на те, що відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради заборонено рух вантажного транспорту автодорожнім переїздом через споруди Дніпровської ГЕС, про що встановлено відповідні дорожні знаки - про обмеження руху до 40 км/год та заборону руху вантажного транспорту, який перевищує вагу у 3, 5 тони.

Нагадуємо, що дотримання вагового та швидкісного режимів є необхідною умовою для подальшої безпечної експлуатації автодорожнього переїзду та безпосередньо гідротехнічних споруд Дніпровської ГЕС.

Систематичні порушення з боку водіїв призводять до інтенсивного руйнування асфальтобетонного покриття та негативно впливають на усі конструкції споруди, що є неприпустимим.

Просимо Управління патрульної поліції в Запорізькій області забезпечити цілодобовий контроль за в’їздом на греблю, що унеможливить порушення водіями швидкісного та вагового режимів проїзду автопереїздом через греблю Дніпровської ГЕС.       

Пресслужба Дніпровської ГЕС             

 

Поділитися: