Все буде Україна!

Обмеження руху вантажного транспорту через греблю ДніпроГЕС після ремонту буде продовжене

Обмеження руху вантажного транспорту через греблю ДніпроГЕС після ремонту буде продовжене

03-10-2019
Керівництво філії «Дніпровська ГЕС» Укргідроенерго взяло участь у нараді з питань обмеження руху вантажного транспорту автошляхами Запоріжжя, яке пройшло під головуванням очільника Запорізької облдержадміністрації Віталія Туринка.

У нараді також взяли участь представники Запорізької міськради, патрульної поліції в Запорізькій області, Укртрансбезпеки та Служби автомобільних доріг.

Варто зазначити, що ремонтні роботи на переїзді через греблю ДніпроГЕС виконуються за графіком. Ремонт покриття дасть можливість мешканцям Запоріжжя безпечно та з комфортом перетинати Дніпро упродовж 2-3 років, до моменту початку запланованої масштабної реконструкції мостового переходу.

Наразі на автопереїзді через греблю ДніпроГЕС діють обмеження щодо руху великогабаритних транспортних засобів, постійно працюють патрульні, які не лише забезпечують реверсивний рух, а й стежать за несумлінними водіями великовагового транспорту.

Під час наради йшлося про необхідність належної експлуатації відремонтованого автодорожнього покриття на автопереїзді через греблю. Напередодні Укргідроенерго звернулося до облдержадміністрації з офіційним листом, в якому, базуючись на висновках профільних інститутів, запропонувало розглянути можливість продовження заборони пересування транспортних засобів греблею на найближчі 2-3 роки.

«Зараз наше завдання, щоб після цього ремонту дорожнє покриття збереглось  на найближчі роки і більше в місті не виникало такої соціальної напруги, яка є зараз. Тому пропоную продовжити обмеження руху по греблі великогабаритних вантажних транспортних засобів», – наголосив під час наради голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок.

За результатами наради Укргідроенерго разом з Запорізькою міськрадою розроблять схему організації дорожнього руху на автодорожньому переїзді  через греблю ДніпроГЕС. Після погодження з Управлінням патрульної поліції в Запорізькій області, на відремонтованій ділянці будуть встановлені відповідні дорожні знаки, що обмежуватимуть рух вантажного транспорту.

Прес-служба Укргідроенерго

Фото: Запорізька ОДА

Фотогалерея

Поділитися: