Все буде Україна!

Охорона об’єктів критичної інфраструктури: Каховську ГЕС взято під цілодобове патрулювання

Охорона об’єктів критичної інфраструктури: Каховську ГЕС взято під цілодобове патрулювання

23-02-2022
За ініціативи Укргідроенерго Каховську ГЕС взято під посилену охорону Національною гвардією України, Національною поліцією та Службою безпеки України.

Спільно з відомчою воєнізованою охороною Каховської ГЕС силові структури забезпечують цілодобову охорону об’єкту критичної інфраструктури. Серед превентивних заходів - цілодобове патрулювання периметру станції із залученням військової техніки та організація тимчасових контрольно-пропускних пунктів.

 «Ми зберігаємо спокій і працюємо у звичайному режимі, забезпечуємо виробіток електроенергії, дотримуємось водного режиму та пильнуємо за гідроспорудами. Співробітники станції обізнані щодо питань безпеки і під час планових тренувань відпрацьовують дії під час надзвичайних ситуацій», - зазначив директор Каховської ГЕС Олег Пащенко.

Нагадаємо, під посилену охорону взято також Київську ГЕС, ДніпроГЕС, а також Дністровську ГЕС.  Компанія продовжує працювати у звичному режимі, забезпечуючи Об’єднану енергосистему України електроенергією та готова до роботи в ізольованому режимі.

Пресслужба Каховської ГЕС

Фото: Національна гвардія України 

Читайте також: 

Каховська ГЕС: у 2021 році гідроенергетики згенерували понад 1 млрд кВт·год електроенергії

Каховська ГЕС – найкраще підприємство регіону за станом цивільного захисту! 

Каховська ГЕС - без модернізації не існує прогресу

Поділитися: