Все буде Україна!

На варті безпеки об’єктів критичної інфраструктури: станції Укргідроенерго взято під посилену охорону

На варті безпеки об’єктів критичної інфраструктури: станції Укргідроенерго взято під посилену охорону

Оновлено
18-02-2022

Військовослужбовці Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка спільно з працівниками Нацполіції взяли під посилену охорону Київську ГЕС, – повідомляє пресслужба Національної гвардії України.

Зазначається, що основним завданням правоохоронців є забезпечення надійного захисту об’єкту, а також унеможливлення несанкціонованих проникнень диверсійних груп з метою проведення провокацій для дестабілізації ситуації у регіоні та в державі.

Правоохоронці проводять превентивні заходи, зокрема, перевіряють документи громадян і транспортні засоби, патрулюють прилеглу до ГЕС місцевість.

Посилені методи охорони застосовані також і на інших станціях Укргідроенерго. Під охороною Нацгвардії перебуває найпотужніша ГЕС Укргідроенерго - ДніпроГЕС. Поліція Херсонської області повідомляє, що наразі їх службові катери цілодобово патрулюють в районі Каховської ГЕС та Антонівського моста.

Нагадаємо, що компанія продовжує працювати у звичному режимі, забезпечуючи Об’єднану енергосистему України електроенергією.

«Укргідроенерго сьогодні, як і завжди, забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, а також мобільний аварійний резерв в Об’єднаній енергосистемі України. Реагуючи на умови, пов’язані із погіршенням суспільно-політичної ситуації в державі, відомча воєнізована охорона компанії переведена на посилений варіант несення служби. Завдяки цим самовідданим людям – професіоналам своєї справи – всі наші гідроенергетичні об’єкти надійно захищені», – коментує генеральний директор компанії Ігор Сирота.

Фото: пресслужба Національної гвардії України

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Фотогалерея

Поділитися: