Все буде Україна!

Об’єднані бажанням жити у вільній Україні: в Укргідроенерго відзначили День єднання

Об’єднані бажанням жити у вільній Україні: в Укргідроенерго відзначили День єднання

16-02-2022
Гідроенергетики України долучилися до відзначення Дня єднання підняттям національного прапора та виконанням Гімну України.

На майданчику перед будівлею Укргідроенерго зібралися працівники апарату управління та фахівці філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС». Голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій привітав колектив компанії з Днем єднання, наголосивши, що сьогодні, як ніколи, українському суспільству потрібна консолідація та згуртованість.

«Ми сьогодні тут, щоб продемонструвати, що ми єдині, що ми ефективні, не панікуємо і забезпечуємо електроенергією українських споживачів. Я дякую кожному, хто в цей  тривожний час віддано працює для сталої роботи Об’єднаної енергосистеми країни», - зазначив Валентин Гвоздій.

Звертаючись до колективу, генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота зазначив, що День єднання України – це послання до усього світу, що українці перед лицем загрози згуртувалися і готові відстоювати своє право спокійно жити на рідній землі. Компанія продовжує працювати у звичному режимі, забезпечуючи Об’єднану енергосистему України електроенергією.

«Укргідроенерго сьогодні, як і завжди, забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, а також мобільний аварійний резерв в Об’єднаній енергосистемі України. Ми працюємо задля енергетичної стабільності та економічного добробуту України. Реагуючи на умови, пов’язані із погіршенням суспільно-політичної ситуації в державі, відомча воєнізована охорона компанії переведена на посилений варіант несення служби. Завдяки цим самовідданим людям – професіоналам своєї справи – всі наші гідроенергетичні об’єкти надійно захищені. Хвилюватися не варто – ми готові до будь-яких ситуацій», - зазначив Ігор Сирота.

Після звернення керівництва компанії та Наглядової ради Укргідроенерго до колективу в апараті управління відбулося урочисте підняття  прапора та виконання національного гімну.  Одночасно жовто-блакитні стяги замайоріли на філіях Товариства, як символ єднання та непохитності духу українців.

Більше фото з відзначення Дня єдності України дивіться у фотогалереї.

 

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

В Укргідроенерго урочисто відзначили День енергетика

Державний Прапор України - це оберіг та символ духу українців

В Укргідроенерго відзначили 30-ту річницю Незалежності України

Поділитися: