Все буде Україна!

В Укргідроенерго урочисто відзначили День енергетика

В Укргідроенерго урочисто відзначили День енергетика

22-12-2021
Насиченим на теплі емоції, добрі привітання, приємні сюрпризи та почесні відзнаки – таким запам’ятався День енергетика 2021 в Укргідроенерго.

22 грудня у актовій залі Каскаду Київських ГЕС та ГАЕС відбулися урочисті заходи.

Свято відкрили голова Наглядової ради Валентин Гвоздій та генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота, звернувшись до колективу.

«Кожен з вас робить велику і важливу роботу, без якої не було б такого результату. Великого результату на рівні станцій, який забезпечує колектив під керівництвом директорів цих станцій, керівника нашої компанії та Наглядової ради. У День енергетика хочу висловити подяку усім, хто долучений до нашої великої справи. Хочу вас запевнити - Наглядова рада кожен день продовжуватиме забезпечувати сталу підтримку курсу компанії, її керівництва і балансу інтересів. За 2,5 роки роботи Наглядової ради ми впевнились, що довіра і повага є міцним підґрунтям для подальшого росту нашої компанії. Укргідроенерго - є безперечно історією успіху в енергетичному секторі України», - зазначив Валентин Гвоздій.

В свою чергу Ігор Сирота розпочав вітання з теплих слів ветеранам енергетики, тим спеціалістам, які передали знання своїм послідовникам, дали можливість сьогоднішньому поколінню працювати у сучасній компанії, підготувавши міцне підґрунтя:

«Наше завдання – після себе через 20 – 30 років, щоб наші надбання оцінили наші  наступники. Що ми маємо для цього зробити? Нам потрібно нашу роботу робити динамічно, якісно, ефективно, слідуючи затвердженій стратегії. Сьогодні наша компанія у всьому дає приклад. І я переконаний, що ми вже є у числі лідерів у нашій країні серед державних компаній по прибутковості. І це заслуга усього нашого колективу! Сьогодні ми демонструємо і чудову співпрацю між Наглядовою радою та виконавчим органом. У цей святковий день від щирого серця бажаю кожному з вас міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та миру! Зі святом!»

З нагоди відзначення професійного свята Наказом Міністра енергетики України  від 24 листопада 2021 року № 81 к\з за особистий внесок у розвиток  паливно-енергетичного комплексу України, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність співробітники Укргідроенерго були нагороджені почесними грамотами та оголошено подяку Міністерства енергетики України.

Також під час урочистостей Наглядова рада нагородила керівників станцій за вагомий внесок у розвиток гідроенергетики України.

Окрім того, співробітники були нагороджені нагрудними знаками «Почесний працівник Укргідроенерго», грамотами та подяками Товариства.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

 
Фотогалерея

Поділитися: