Все буде Україна!

Окрім фінансової стабільності, важливим аспектом для Укргідроенерго залишається соціальний захист співробітників

Окрім фінансової стабільності, важливим аспектом для Укргідроенерго залишається соціальний захист співробітників

28-09-2023
Шостий рік поспіль співробітники Укргідроенерго матимуть можливість користуватися полісом медичного страхування, як важливою складовою соціального пакету передбаченого умовами Колективного договору.

Це у разі необхідності гарантує проведення безоплатного лікування різної етимології та складності.

«У багатьох країнах наявність медичної страховки є обов'язковим. Україна ж лише на шляху до становлення гарантованого державою медичного страхування. Проте у нас в компанії кожен має змогу скористатися цією послугою. Ми намагаємось створити максимально комфортні умови праці, щоб допомогти зберегти здоров’я співробітників, і навіть у такі складні часи підтримувати кожного. Зокрема, медичне страхування у нас мають і мобілізовані до лав ЗСУ. Щороку кількість бажаючих оформити поліс зростає, і це основний показник того, що це дійсно працює», - зазначає керівник відділу страхування Укргідроенерго Світлана Голубченко.

Також в компанії нещодавно було проведено пізнавальний семінар для співробітників, які користуються медичним полісом. У ході зустрічі було обговорено зміни в медичній сфері, які діють під час воєнного стану і детально проговорено  особливості та можливості обраних програм страхування.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: