Все буде Україна!

Памʼятаємо полеглих, допомагаємо живим 

Памʼятаємо полеглих, допомагаємо живим 

01-10-2024
УГЕ
Гідроенергетики Канівської, Середньодніпровської, Дністровської ГЕС та Дністровської ГАЕС долучилися до заходів на честь Дня захисників та захисниць України у місцях розташування станцій.

У Каневі працівники ГЕС разом з громадою міста схилили голови, вшановуючи героїв, та поклали квіти до пам'ятного знаку Захисникам України.

«Сьогодні ми не просто віддаємо шану тим, хто поклав життя за нашу свободу,  Їхня жертовність — це незгасимий вогонь, що надихає нас рухатися вперед, зміцнюючи енергетичну міць нашої країни», — зазначив гідроенергетик Євген Демидов. 

Гідроенергетики Середньодніпровської станції взяли участь у церемонії відкриття меморіалу пам'яті  загиблих Героїв  - випускників та студентів  Дніпровського державного технічного університету. 

«Серед  загиблих, на жаль, є і наш  Антон Фелось, який загинув на донецькому напрямку восени минулого року. Вічна світла пам’ять кожному Герою, хто віддав життя за Україну. Низький уклін і подяка за мужність та героїзм воїнам, які кожного дня боронить незалежність нашої країни», - зазначив під час заходу інженер з технічного нагляду Микола Самойленко. 

У Новодністровську співробітники Дністровської ГЕС та ГАЕС урочисто підняли прапор на площі Енергетиків, поклавши квіти до пам'ятних знаків полеглим героям. Ця подія стала символом єдності, нагадуючи про те, що справжня сила полягає в згуртованості перед обличчям викликів.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея
УГЕ
УГЕ
УГЕ
УГЕ
УГЕ
УГЕ

Поділитися: