Все буде Україна!

Привітання з Днем захисників і захисниць України генерального директора Укргідроенерго

Привітання з Днем захисників і захисниць України генерального директора Укргідроенерго

01-10-2024
09:10
УГЕ
Шановні захисники та захисниці України, дорогі колеги!

У цей день ми схиляємо голови перед вашою незламною мужністю та непохитною волею.

День захисників і захисниць України — це свято кожного, хто в серці носить любов до рідної землі, хто став на її захист у найважчі часи та продовжує стояти стійко попри всі труднощі.

Від імені колективу Укргідроенерго хочу висловити глибоку вдячність і пошану тим, хто з першого дня війни взяв на себе важку ношу оборони нашої країни. Серед вас — наші колеги, які стали на захист батьківщини, і всі ті, хто в тилу працює для зміцнення енергетичної незалежності України. Ваші подвиги надихають нас щодня. Ви стали втіленням національної гідності, свободи й сили українського народу.

Ми пам’ятаємо кожного героя, хто віддав своє життя заради нашого майбутнього. І кожного, хто зараз захищає наші кордони, ризикуючи всім заради безпеки кожного з нас.

Ваша самовідданість дає нам змогу жити, працювати та мріяти про мирну й незалежну Україну.

Сердечно вітаю кожного, хто пройшов важкий шлях війни й повернувся до мирного життя. Ваше повернення — це найкращий дар для рідних, друзів і всіх українців.

Дорогі захисники та захисниці, ми завжди будемо стояти поруч з вами, підтримуючи нашу армію і працюючи на благо держави. Ми віримо у нашу спільну перемогу і з кожним кроком наближаємо її.

З повагою, Ігор Сирота

Поділитися: