Все буде Україна!

Пащенко О.Г. призначено на посаду директора Філії "Каховська ГЕС ім.П.С.Непорожнього"

Пащенко О.Г. призначено на посаду директора Філії "Каховська ГЕС ім.П.С.Непорожнього"

22-10-2015
На Каховській ГЕС – новий керівник

Наказом генерального директора ПАТ “Укргідроенерго” Ігоря Сироти від 18 жовтня 2015 року директором філії “Каховська ГЕС ім.П.С.Непорожнього” ПАТ “Укргідроенерго” призначено Пащенко Олега Григоровича. 

Народився Олег Григорович 1 березня 1958 року в місті Нова Каховка Херсонської області. У 1984 році здобув вищу освіту, закінчивши Севастопольський приладобудівний інститут.

Службову кар’єру розпочав електромонтером у 1976, а потім інженером–конструктором відділу головного метролога Новокаховського електромашинобудівного заводу у 1984 році.

На Каховскій ГЕС незмінно працює з 1989 року по теперішній час. Трудовий шлях на станції Пащенко О.Г. розпочав з посади інженера електротехнічної лабораторії, потім працював в електричному цеху, який очолював до 2003 року.

У 2003 році Пащенко О.Г. призначено на посаду головного інженера філії “Каховська ГЕС ім.П.С.Непорожнього” ПАТ “Укргідроенерго”, яку він обіймав по теперішній час. Протягом осені, перед призначенням на посаду директора філії, Олег Григорович виконував обов’яки директора філії.

Нагороджений нагрудним знаком “Відмінник енергетики України”, є позапартійним.

Колектив ПАТ “Укргідроенерго” бажає новому керівнику нових звершень та досягнень, плідної праці на відповідальній посаді керівника філії, злагодженості в роботі та дружнього порозуміння з колективом станції, який став вже близьким та рідним для нього за останні 21 рік роботи. 

 

Поділитися: