Все буде Україна!

З днем Незалежності України!

З днем Незалежності України!

23-08-2015
Привітання Ігоря Сироти з Днем Незалежності України.

Шановні колеги!

Маю за честь в черговий раз привітати всіх колег, працівників компанії зі святом, Днем Незалежності.

Це свято відзначається в досить не святковий період та важкий час для країни, в період ведення військових дій на Сході, в період внутрішнього та зовнішнього протистояння, анексії Криму. Але це свято набуває більш значущого історичного змісту – адже навіть таким важким та страшним шляхом ми продовжуємо здобувати власну незалежність. Незалежність від тих, хто довгий час вважав та продовжує вважати нас неповноцінною нацією та неповноцінною, несамостійною, залежною країною. Історія свідчить, що на цій землі незалежність ніколи не діставалась без пролиття крові, тому в цей день я маю прохання вшанувати пам’ять всіх, кто поклав своє власне життя за цю країну, прагнучи бачити її незалежною та самостійною.

Як і в роки Другої Світової Війни сьогодні події на Сході країни торкнулись майже кожної родини – друзі, знайомі, родичи, сусіди – у багатьох з нас є такі, хто захищає мир, спокій та порядок навколо нас. Я впевнений, що історія з часом все розставить на свої місця, але ми не маємо забувати те, що відбувається сьогодні і маємо дбати про майбутнє, яке стане історію.

Хтось боронить незалежність із зброєю в руках, а ми з вами маємо дбати про те, щоб країна мала стабільність роботи енергетики. Ми не маємо сьогодні відступати ні на крок від запланованого, і маємо розбудовувати галузь, від стабільності роботи якої залежить не тільки національна енергетика, але й економіка країни. Адже ми на практиці довели, що об’єкти, які ми експлуатуємо після грандіозної реконструкції є надійними та можуть в нелегкий для енергетички час, за відсутності стабільного постачання вугілля та газу в опалювальний період, працювати в незвичному для себе базовому режимі навантаження. При цьому наші ГЕС та ГАЕС продовжували підтримувати маневреність теплових та атомних блоків в часи пік. Будуючи нові об’єкти, зокрема, Дністровську ГАЕС - ми продемонстрували всій країні правильність вибраної стратегії та ефективність побудованих об’єктів, адже змогли зекономити для країни колосальний обсяг коштів зменшивши спалювання вугілля, газу та мазуту. Цього року ми добудовуємо третій гідроагрегат на цій станції, і звичайно сподіваємость, попри все, довести до кінця справу та розпочати розбудову другої Каховської ГЕС та будівництво Канівської ГАЕС. Я впевнений в тому, що ми зробимо це разом із Вами та з Божою допомогою. 

Я вдячний кожному з вас, від монтажника, електрика, до рядового адміністративного працівника та керівника підрозділу товариства за ту віддану роботу, яку ви здійснюєте на благо компанії та в глобальному масштабі – для держави в цілому. Нашою кінцевою метою вже багато років є здобуття повної незалежності України, і крок за кроком ми досягнемо цієї мети разом з вами!

Дякую! Зі святом! З Днем Незалежності!

З повагою, генеральний директор ПАТ "Укргідроенерго"

Ігор Сирота

Поділитися: