Все буде Україна!

Під надійним захистом професіоналів

Під надійним захистом професіоналів

30-09-2022
Першочергове завдання Укргідроенерго – безпека та захист населення. Днями відбулися спеціальні-об’єктові тренування на Київській ГАЕС за участю Державної служби України із надзвичайних ситуацій, працівників поліції та екстреної медичної допомоги.

Під час тренувань відпрацювали дії керівного складу станції оперативного персоналу та формувань цивільного захисту при умовно змодельованій надзвичайній ситуації, а саме: пошкодженні трансформатора Київської ГАЕС з виливом та загорянням масла в нижній б'єф.

«Подібні навчання дуже важливі, адже вони забезпечують ефективну роботу персоналу та дають змогу відпрацьовувати відповідні навички для швидкого і правильного прийняття важливих рішень під час виникнення надзвичайних ситуацій, для безпеки та захисту працівників станції та населення», - наголошує фахівець філії Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС Ігор Василець.

Незважаючи на виклики та умови праці, які склалися для проведення тренувань під час воєнного стану,  група цивільного захисту філії продовжує проводити тренування та навчання відповідно затвердженого графіка.

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: