Все буде Україна!

Працівники Укргідроенерго підкорили Говерлу!

Працівники Укргідроенерго підкорили Говерлу!

09-07-2018
Цими вихідними, у рамках програми заходів корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго», працівники компанії підкорили найвищу точку України – Говерлу.

Подорож працівників компанії Західною Україною розпочалася 6 липня.  Головною метою мандрівки стало підняття прапору Укргідроенерго на найвищій горі країни.

З Києва підкорювачі вершини дісталися до Івано-Франківська, а потім до Ворохти, звідки і почалося сходження працівників компанії на Говерлу.

Маршрут підкорювачів пролягав через ліси та гірські полонини, звідки відкривався неймовірний вид на  Карпати.

І хоч сходження по кореням дерев, звивистими стежкам та тернистим шляхом з кожним метром ставало важчим, проте підбадьорюючи один одного, мандрівники здолали складні перешкоди і на вершині найвищої гори України, на висоті 2061 м, замайорів прапор Укргідроенерго!

Проте на цьому подорож працівників компанії не завершилась. Мандрівники побували у святому місці з цілющою, за повір'ями, джерельною водою – Манявському скиті, у місті, що входить до складу Карпатського національного природного парку – Яремчі, а також здійснили пішохідну екскурсію Івано-Франківськом.

Дещо втомлені, однак наповнені неймовірними емоціями та спогадами, мандрівники повернулися до Києва і поділилися своїми враженнями:

Тетяна Бобровнік, директор департаменту внутрішнього контролю, аудиту та економічної безпеки:

«Пишаюся нашою групою i всiма вiдчайдухами, хто в таку негоду зважився на схождення i пiдкорив Говерлу. Насправдi для кожного це не пiдкорення гори, а виклик собi - своїм лiнощам, страху, болю. Коли ми разом i єдинi, ми досягнемо будь-чого. Вдячна всiм! Готовi до нових пiдкорень!»

Марина Кравчук, начальник відділу аудиту та інформаційно-аналітичної роботи:

«Це найкраща моя подорож, в якій кожен з нас довів що ми сміливі та витривалі. у сторонніх людей, які в тяжку хвилину подавали руку, є людяність. Доки існують люди здатні на допомогу сторонній людині, наш світ світліший. Дуже дякую всім за чудову подорож».

Олена Шишова, провідний економіст відділу реалізації контрактів по проекту за кошти ЄБРР, ЄІБ та власні кошти:

«Дуже пишаємось нашою Тетяною Сухомлин, яка зробила неймовірне! Сходження того дня було надзвичайно непростим, внизу +30, на Говерлі парко, злива і натяки природи на грозу, а вершина Говерли зустріла нас густим, як молоко туманом із зимним вітровим холодом. Проте, воно того було варте! Дякую усім за надзвичайно яскраві враження, приємні пригоди і веселу енергійну компанію».

Анжеліка Єременко, провідний економіст відділу реалізації контрактів по проекту за кошти ЄБРР, ЄІБ та власні кошти:

«Дякую за чудову подорож! Отримала дуже позитивні емоції! Підйом на Говерлу я запам'ятаю на все життя! Відкрила для себе казковий світ Карпат, неймовірні краєвиди! Екскурсія добре продумана. Побували в найкращих місцях: Яремче, Манявський монастир. Прикупили сувеніри на пам'ять. Дякую  нашій групі за хорошій настрій, позитивне відношення один до одного. Компанія була така ніби їздили  разом завжди. Окрема подяка нашій Тетяні Сухомлин за прекрасну організацію. Завдяки її енергії поїздка пройшла злагоджено, на одному диханні! Я відчуваю повноту та неповторність життя!»

Галина Вівчарик, інженер-конструктор І категорії:

«Дякуючи Тетяні та щасливому шансу бути в числі групи колег і здійснити таку чудову подорож. Я дуже щаслива і хочу подякувати всім за такі теплі, хвилюючі і незабутні враження і емоції пережиті разом!»

Ольга Козьменко, інженер з проектно-кошторисної роботи I категорії:

«Щодня, щогодини кожен із нас долає власну Говерлу. Інколи легко і з посмішкою, інколи через біль, втому та страхи. Ми впорались: крізь дощ, грозу та туман, ми - вище хмар! Наш прапор на найвищій вершині України! Дякую всій команді за чудову подорож та підтримку».

 

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: