Все буде Україна!

ПрАТ «Укргідроенерго» бере участь у XV Міжнародному форумі «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»

ПрАТ «Укргідроенерго» бере участь у XV Міжнародному форумі «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»

07-11-2017
7 листопада у Міжнародному виставковому центрі розпочав роботу XV Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», участь у якому бере і ПрАТ «Укргідроенерго».

У форматі форуму національні компанії паливно-енергетичного комплексу України представили свої підприємства на галузевій експозиції. Представники ПрАТ «Укргідроенерго» презентували компанію, розповідаючи про сучасний стан та перспективи подальшого розвитку Товариства та гідроенергетики в цілому у енергетичній галузі.

Відкриття форуму розпочалося з урочистої церемонії, участь у якій взяли Перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Галина Карп, заступник Міністра з питань європейської інтеграції Наталія Бойко, в.о. Голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олександр Домбровський, голова Громадської ради при Міненерговугілля України Семен Поташник, регіональний директор Агентства США з Міжнародного Розвитку в Україні, Білорусі та Молдові Сьюзан Фріц, Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні Мохаммад Бехешті Монфаред, генеральний директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр» Анатолій Ткаченко, Президент ГО «Асоціація «СІГРЕ-Україна» Олександр Светелік.

Після церемонії відкриття представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України оглянули стенд ПрАТ «Укргідроенерго» та поспілкувалися із генеральним директором Товариства Ігорем Сиротою, який ознайомив присутніх із сучасним станом розвитку компанії та перспективними планами та проектами.

У рамках форуму також розпочала роботу ХV Міжнародна виставка «Енергетика в промисловості-2017», котра презентує широкий спектр світових та вітчизняних зразків енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникової продукції, автоматизованих систем управління енергоресурсами, енергозберігаючих технологій для оновлення об'єктів ПЕК та інших галузей промисловості. Крім того, на заході стартував і ІV Всеукраїнський семінар інженерів-енергетиків, присвячений кращим практикам енергозбереження та ефективного управління енергетичним господарством, застосуванню новітніх технологій і засобів для зниження енергетичних витрат.

За словами організаторів виставки ділова програма покликана зосередити увагу фахівців на підвищенні рівня енергетичної безпеки країни, впровадженні структурних реформ у паливно-енергетичному комплексі України, модернізації підприємств і механізмах залучення інвестицій та інших актуальних питаннях.

XV Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» проходитиме з 7 до 9 листопада у Міжнародному виставковому центрі.

Поділитися: