Все буде Україна!

ПрАТ «Укргідроенерго» вітає школярів з Днем знань!

ПрАТ «Укргідроенерго» вітає школярів з Днем знань!

01-09-2017
З нагоди Дня знань представники ПрАТ «Укргідроенерго» привітали школярів різних куточків України з початком нового навчального року та подарували учням молодших класів «Набори лідерів».

1 вересня уся Україна відзначає День знань, свято, з якого щороку учні і студенти розпочинають кропітку працю на ниві освіти. Особливу увагу цього дня приділяють першокласникам. Першого вересня найменші школярі знайомляться з вчителькою, сідають за парти та починають свій шлях навчання. Тож ПрАТ «Укргідроенерго» також долучилося до святкувань.

зображення​​​​зображення

Представники компанії у різних регіонах України взяли участь у святкових лінійках. Зокрема працівники Товариства відвідали спеціалізовані та загальноосвітні школи у м. Вишгород, Новодністровські школи та гімназію, Волошківський  та  Бобрицький навчально-виховні комплекси, Ожівську та Василівську школи, Канівську загальноосвітню школу та гімназію. На святі знань укргідроенергівці привітали наймолодших школярів із першим самостійним кроком у великий, цікавий і прекрасний світ знань, закликали молоде покоління поважати батьків, вчителів та наставників, вивчати українську мову, історію, культуру і традиції. 

​​​​зображення

А найкращим учням молодшої школи вручили «Набір лідера». 

​​​​зображення​​​​зображення

«Лідерство – це мистецтво, навички якого можна здобути, навчаючись. Лідера  потрібно виховувати змалечку, допомагати йому знайти шляхи розвитку позитивних якостей і вчити використовувати їх на благо самого себе і оточуючих. Лідерство повинно формуватися на знаннях і традиціях нашого народу. Саме тому, щоб заохотити школярів до навчання і кропіткої роботи над своєю особистістю у День знань ми вирішили подарувати найкращим учням молодших класів набори, в котрих вони знайдуть «Азбуку лідера». Це книга, яка не тільки розповідає про важливі для лідера поняття і якості, але звертається до дитини, спонукає її до дії, допомагає оцінити і перевірити свої можливості. Вона націлена на формування активної життєвої позиції. Відтак формуючи свідоме молоде покоління ми закладаємо основу для високоосвіченого суспільства у майбутньому!» – зауважує генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота. 

​​​​зображення​​​​зображення

 

Поділитися: