Все буде Україна!

ПрАТ «Укргідроенерго» визнано кращим підприємством!

ПрАТ «Укргідроенерго» визнано кращим підприємством!

05-09-2017
5 вересня у Вишгородській районній державній адміністрації з нагоди Дня підприємця відбулося нагородження найкращих підприємств Вишгородського району, серед яких і ПрАТ «Укргідроенерго».

На урочистостях  присутніх вітали голова Вишгородської районної державної адміністрації В’ячеслав Савенок та голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко.

У вітальному слові В. Савенок наголосив, що підприємництво є важливим чинником економічного розвитку району:

«Ви, підприємці, еліта Вишгородського району і основа його добробуту. Ваші компанії  роблять значний внесок у розвиток нашої державності, підтримання стабільності і забезпечення тих соціальних гарантій, які забезпечує держава».

На святкуванні вісім кращих підприємств Вишгородського району та провідні працівники цих підприємств були нагороджені дипломами та сувенірними відзнаками, а десять найуспішніших малих підприємств району отримали грамоти.

ПрАТ «Укргідроенерго», під керівництвом генерального директора Ігоря Сироти, визнано кращим підприємством та нагороджено дипломом і відзнакою. Крім того за високий професіоналізм та сумлінну працю  кращими працівниками 2017 року було визначено заступника генерального директора зі стратегії та інвестицій Товариства  Володимира Руденка та директора філії «Каскад Київських ГЕС та ГАЕС» Ярослава Касьянюка.

зображення

 

Поділитися: