Все буде Україна!

Привітання генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти з нагоди 95-річчя ПрАТ "Укргідропроект"

Привітання генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти з нагоди 95-річчя ПрАТ "Укргідропроект"

27-05-2022
Шановні колеги!
Сердечно вітаю колектив ПрАТ “Укргідропроект” з визначною датою — 95-річчям з дня заснування.

Історія Укргідропроекту — без сумніву, літопис успішного підприємства. У 1927 році рішенням уряду створено Бюро водних досліджень, яке з часом перетворилося на потужний інститут з проєктування водогосподарських та гідроенергетичних об'єктів. Нині — це найбільша проєктно-інжинірингова компанія в галузі гідротехнічного і гідроенергетичного будівництва в Україні. За проєктами фахівців Укргідропроекту побудовані каскади гідроелектростанцій на Дніпрі та Дністрі, низка водосховищ та гребель, судоплавні шлюзи та канали, об’єкти енергетики й житлового будівництва.

95 років — не просто дата. За нею — наполеглива самовіддана праця кількох поколінь працівників Укргідропроекту, професійні успіхи, здобутки й перемоги, досвід та перспективи.

Певен, що вірність традиціям та прагнення до вдосконалення, командний дух та високий професіоналізм співробітників організації й надалі сприятимуть підтримці високих стандартів проєктування, примноженню довіри клієнтів та партнерів, а, отже, й високій репутації Укргідропроекту.

На жаль, повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну внесло корективи у роботу наших підприємств й стало на заваді втіленню спільних планів. Втім, ми не відкладаємо на “після війни” найважливіші справи, згуртувавшись та адаптувавшись до роботи в умовах воєнного часу. Переконаний: разом гідно подолаємо усі виклики й випробування заради майбутньої перемоги.

З нагоди ювілею бажаю колективу життєвих сил, натхнення та добробуту, безмежної енергії та наснаги у справах, а також безупинного руху до нових успіхів. Нехай наша спільна діяльність, спрямована на розвиток і зміцнення енергетичної незалежності нашої держави, сприяє подальшому добробуту і розквіту України. Перемога буде за нами!

Слава Україні!

 

З повагою                Ігор СИРОТА

Поділитися: