Все буде Україна!

Призначення В’ячеслава Клима на посаду директора філії “Дністровська ГЕС”

Призначення В’ячеслава Клима на посаду директора філії “Дністровська ГЕС”

01-12-2016
Призначення В’ячеслава Клима на посаду директора філії “Дністровська ГЕС”

Керівництвом компанії «Укргідроенерго» було прийнято рішення про перевід директора Дністровськой ГЕС–1Володимира Шевчука на посаду заступника директора Дністровської ГЕС–1, зважаючи на його власне бажання. Новим директором філії «Дністровська ГЕС» призначено В’ячеслава Степановича Клима.

Генеральний директор ПАТ “Укргідроенерго” Ігор Сирота відвідав Дністровську ГЕС – 1, щоб оголосити про ці  кадрові зміни. Ігор Сирота подякував Володимиру Шевчуку за професіоналізм та багаторічну відданість енергетиці, спільній справі та очолюваному колективу, вручивши йому подяку Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Після чого керівник компанії, представив персоналу станції нового директора – В’ячеслава  Клима. 

Довідково:

В’ячеслав Степанович Клим закінчив географічний факультет Чернівецького НУ ім. Ю. Федьковича, та Київський торгівельно-економічний інститут. Після восьми років армійської служби вдосконалював фах економіста-фінансиста на різних відповідальних посадах, зокрема начальника об’єднаного контрольно-ревізійного відділу м. Чернівці КРУ в Чернівецькій обл., заступника начальника Управління капітального будівництва, згодом начальника Головного фінансового управління Чернівецької ОДА. З червня 2010 року здійснював загальний контроль за станом будівництва, фінансово-економічним блоком питань на Дністровській ГАЕС на посаді заступника директора з економіки та інвестицій, згодом – першого заступника директора філії. Рішенням другої сесії VІІ скликання Новодністровської міської ради від 10 грудня 2015 р. був затверджений у складі виконавчого комітету.

Поділитися: