Все буде Україна!

Програма медичного страхування Укргідроенерго на варті здоров’я співробітників компанії

Програма медичного страхування Укргідроенерго на варті здоров’я співробітників компанії

29-07-2021
Вже четвертий рік в Укргідроенерго діє програма добровільного медичного страхування співробітників, реалізація якої здійснюється первинними профспілковими організаціями спільно з адміністрацією Товариства.

Днями фахівці Укргідроенерго отримали нові поліси страхування терміном дії на один рік. Наразі майже 70% співробітників з усіх філій та апарату управління приєдналися до програми та користуються перевагами страхової медицини.

Страховий пакет для працівників Укргідроенерго в залежності від обраної програми включає такі види медичної допомоги: амбулаторно-поліклінічну, невідкладну, стоматологічну, діагностику, забезпечення медикаментами на всій території України та можливість застрахувати рідних. Значною перевагою програми є також цілодобова організаційно-інформаційна підтримка, зворотний зв’язок із персоналом медичних закладів, а також наявність договорів із аптечними мережами, що забезпечує швидку та своєчасну доставку медикаментів для кожного застрахованого працівника.

«Усі переваги користування страховою медициною розумієш тільки коли спробуєш – кваліфіковані лікарі, доступність медичної допомоги 24/7, забезпечення медикаментами, а також їх зручної доставки. Дякую компанії за таку можливість», – коментує співробітник Товариства Сергій.

«Приємно, що страховий поліс покриває не лише екстрені випадки, але й планові звернення та стоматологію», - розповідає співробітниця компанії Ольга.

В ситуації епідемії COVID-19 поліс добровільного медичного страхування став важливим, а інколи єдиним інструментом отримання своєчасної (термінової) допомоги працівниками, що захворіли. Адже у моменти пікових навантажень на медичну систему країни, в рамках карантинних обмежень, суттєво ускладнилося звернення до перевантажених хворими перепрофільованих лікарень.

Про інші соціальні програми компанії можна дізнатися в розділі Соціальна відповідальність. Нагадаємо, що у 2020 році Укргідроенерго увійшло до ТОП-5 підприємств з кращою програмою підтримки співробітників.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: “Соціальний пакет Укргідроенерго — один з найкращих у галузі”

Світу знадобиться 2600 ГВт гідроенергетичної потужності до 2050 року – Міжнародне енергетичне агентство

Кар'єра в енергетиці - це круто: Укргідроенерго долучилось до профорієнтаційного курсу для молоді

Фотогалерея

Поділитися: