Все буде Україна!

Протипожежні тренування на Київській ГЕС пройшли успішо.

Протипожежні тренування на Київській ГЕС пройшли успішо.

12-09-2016
Протипожежні тренування на Київській ГЕС пройшли успішо.

08 вересня 2016 року на території Київської ГЕС пройшли протипожежні, протиаварійні тренування з елементами займання.Тренування мали на меті підвищення готовності персоналу до дій за призначенням; перевірку надійності системи управління, оповіщення та зв’язку, а також відпрацювання практичних навичок оперативного персоналу та позаштатних аварійно-рятувальних формувань щодо дій в екстремальних умовах та аварійних ситуаціях. 

Під час тренування була створена ситуація, що імітувала пошкодження силового трансформатора та пожежу. За умовами тренування, аврія сталася під час паводку, що значно ускладнило хід ліквідації аварії. Внаслідок імітованого займання було відключено два з п’яти блоків ГЕС, що викликало необхідність підйому водозливного затвору для скидання води.

До тренувальної ліквідації аварійної ситуації були залучені працівники оперативної служби Київської ГЕС, керівництво цехів, члени добровільних пожежних дружин, а також 10й Державний пожежно-рятувальний загін. Спільно було затверджено оперативний план пожежогасіння. Всі служби відмінно впорались із завданням.

За ходом тренувань слідкували Голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук та Голова Вишгородської райдержадміністрації Горган Олександр Любомирович, а також керівництво ПАТ “Укргідроенерго”.

 

Поділитися: