Все буде Україна!

Привітання Голови Наглядової ради Укргідроенерго з нагоди Дня енергетика

Привітання Голови Наглядової ради Укргідроенерго з нагоди Дня енергетика

22-12-2023
День енергетика
Дорогі колеги,
Від свого імені та від імені всієї Наглядової ради Укргідроенерго, я щиро вітаю вас з Днем енергетика!

Другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах великої війни, але ми продовжуємо нести світло у домівки.
Попри виклики, такі як обстріли першого кварталу та трагедія на Каховській ГЕС – найбільша катастрофа в Європі з часів Другої світової війни, ми залишаємося надійним постачальником енергії.
Укргідроенерго кілька разів навіть врятувало енергосистему від системних аварій! Ми щоденно працюємо, щоб запобігти будь-яким ризикам аварійних відключень в країні.

Ми компенсуємо різницю між ринковою вартістю та вартістю доступної електроенергії для побутових споживачів. І це є ще один наш внесок в стабільність економіки України як відповідальної державної компанії. За 10 місяців ми сплатили підприємству "Гарантований покупець" на 54% коштів більше, ніж рік тому – 19,8 мільярда гривень.

Наша робота – це не просто професія, але й покликання, від якого залежить життя та добробут мільйонів українців. Минулого року, повернувши в енергосистему після ремонту та реконструкції 1000 МВт, ми засвідчили, що світло свободи, яке ми поширюємо, завжди переборює темряву невизначеності.

У ці складні часи, наші колеги проявили неймовірну мужність та професіоналізм не лише на станціях, а й у захисті країни на передовій. Ми пишаємось 140 співробітниками, які служать в Збройних силах України, та шануємо пам’ять тих, хто віддав своє життя за нашу свободу.

Впевнений, що разом ми забезпечимо світле і надійне майбутнє для України. Кожен наш крок – це крок до нових можливостей та розвитку.

З найкращими побажаннями,
Валентин Гвоздій
Голова Наглядової ради Укргідроенерго

Поділитися: