Все буде Україна!

Привітання генерального директора Укргідроенерго з нагоди Дня енергетика

Привітання генерального директора Укргідроенерго з нагоди Дня енергетика

22-12-2023
З Днем енергетика
Шановні колеги!
Сьогодні, 22 грудня, енергетики відзначають своє професійне свято.

Десятий рік поспіль триває війна та закінчується другий рік від початку повномасштабного вторгнення – під сигнали повітряної тривоги, гул ракет та прицільні удари по наших об’єктах.

З дня у день, дякуючи нашим захисникам, які міцно тримають оборону на передовій, енергетики на своїх робочих місцях продовжують засвідчувати, що Україна – енергетично незалежна країна, а вклад кожного у захист, відбудову і енергостійкість – надважливий.

У 2023 році, у найтемніші часи ми, гідроенергетики, гідно давали і продовжуємо давати відсіч викликам, ставати рятівним колом для енергосистеми України. Ми зіштовхнулись з нетиповим зимовим паводком та потужним весняним водопіллям. Через підступні дії ворога ми втратили Каховську ГЕС. Проте найболючіші втрати – це втрати наших співробітників, які боронили Україну у лавах ЗСУ! Вічна памʼять Героям, які полягли за мир та незалежність нашої країни!

Попри виклики, ми, гідроенергетики, генеруємо, будуємо, реконструюємо, ремонтуємо, відновлюємо. Ми не зупиняємось ні на мить, бо знаємо, що наша праця нині – це складова Перемоги.

Щиро дякую кожному члену нашої міцної родини за відданість справі, за стійкість, за професіоналізм. Бажаю сил, енергії та незламності духу! Ми разом пройдемо найтемніші часи і буде світло!

 

Ігор Сирота
 

Поділитися: