Все буде Україна!

«Пишаюсь, що у нас в Україні такі висококваліфіковані та віддані своїй справі гідроенергетики»

«Пишаюсь, що у нас в Україні такі висококваліфіковані та віддані своїй справі гідроенергетики»

18-10-2023
16:30
Знайомтесь, Володимир Москалюк - ветеран-гідроенергетик, який понад чотирнадцять років пропрацював головним інженером Дністровської ГЕС - та сьогодні святкує свій сімдесятий ювілей.

Володимир Михайлович у 1979 році розпочинав свій гідроенергетичний шлях інженером виробничо-технічного відділу. Далі - працював майстром, а згодом старшим майстром, заступником начальника та начальником електроцеху станції.

Так, сходинка за сходинкою, молодий фахівець все глибше занурювався у всі тонкощі роботи гідроелектростанції. Закоханий у свою роботу та Дністровську ГЕС він пропрацював на станції сорок років.
На його очах проходило будівництво станції, введення в дію усіх гідроагрегатів. З будівництвом станції будувалось і місто, яке стало рідним для його дітей та онуків. Під керівництвом Володимира Михайловича роходив перший етап реконструкції обладнання ГЕС.

«Для мене Дністровська ГЕС та її колектив - найкращі. Нині гідроенергетики працюють в надскладних умовах, щоб забезпечувати надійну роботу станції. Вони відіграють ключову роль у підтриманні суспільного комфорту, і їхні зусилля часто залишаються невидимими, але надзвичайно важливими для нашого сучасного життя. Я щиро бажаю кожному міцного здоровʼя і дочекатись нашої Перемоги. Пишаюсь, що у нас в Україні такі висококваліфіковані та віддані своїй справі гідроенергетики», - зазначає Володимир Москалюк.

Зараз Володимир Михайлович на заслуженому відпочинку. За час роботи, за сумлінну працю та значний вклад у розвиток енергетичної галузі був нагороджений багатьма відзнаками, грамотами, подяками, почесними грамотами, а також є Відмінником енергетики України та Почесним енергетиком України.

Сімейне життя Володимира Михайлович теж склалось найкращим чином, він порядний сім’янин, люблячий дідусь та батько. Має двох доньок, трьох онуків. Молодша донька та її чоловік працюють в енергетичній галузі. Старша донька та її чоловік теж донедавна працювали на Дністровській ГЕС.

З теплотою, повагою та вдячністю згадують колеги роки спільної праці. Не одному молодому спеціалісту чоловік привив любов до енергетики. Його наука і мудре слово донині згадується колегами.

Щиро вітаємо ювіляра та бажаємо міцного здоров’я, довгих років життя у мирній, незалежній країні, любові та підтримки рідних!

Пресслужба Дністровської ГЕС

Поділитися: