Все буде Україна!

Різдвяною стежиною до світла та добра: родинний фестиваль творчих робіт Укргідроенерго

Різдвяною стежиною до світла та добра: родинний фестиваль творчих робіт Укргідроенерго

06-01-2022
Саме під таким гаслом згуртував цьогоріч талановитих енергетиків та членів їхніх родин традиційний фестиваль творчих робіт «Генеруємо енергію майбутнього», що кілька років поспіль ініціює компанія. Захід об’єднує майстрів з усіх філій Укргідроенерго, тож гідроенергетики з усіх куточків України проявили свою креативність.

Фестиваль проходить у рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності з метою популяризації гідроенергетики та з нагоди професійного свята – Дня енергетика.

«Щороку роботи гідроенергетиків та їхніх діточок додають святкової атмосфери у новорічні та різдвяні дні. І нам завжди дуже важко відзначити найкращі роботи, адже всі вироби цікаві та індивідуальні. Хочеться подякувати та привітати усіх без винятку учасників за старання та креатив», – говорить Юлія Сухецька, директор департаменту організаційної діяльності та комунікацій Укргідроенерго.

«Хочу відмітити, що з кожним роком наші таланти розквітають, а експозиція розширюється. Закликаю і надалі колег та їх дітей брати участь у творчих конкурсах, організованих компанією, а ми будемо підтримувати та допомагати», – відзначив голова профспілкової організації Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС Олександр Цимбалюк.

Як і у минулі роки, творчі роботи енергетиків та членів їхніх родин яскраво відображають найрізноманітнішу палітру захоплень: різдвяні картини виконані аквареллю, олівцями, акрилом, вишиті бісером та оздоблені камінням. Численні творчі вироби, зроблені з умінням і фантазією дивували і радували. Увагу привертали різдвяні віночки, новорічні свічки, ляльки-мотанки, м'які іграшки, гончарні вироби, аплікації з підручних матеріалів та інші тематичні поробки.

«Роботи вражають. Відчувається, що люди вклали душу в них. Всі учасники фестивалю отримали сувеніри та солодощі», – зазначає Ольга Єрмоленко, голова профспілкової організації Середньодніпровської ГЕС.

«Відвідувачі виставки на Кременчуцькій ГЕС, переглянувши майже 70 творчих робіт, наповнилися позитивними емоціями. На фестивалі були представлені три мої роботи. Як же приємно відчувати, що твої колеги мають можливість насолоджуватись сонячним світлом мистецтва співробітників. Творча іскра є у кожного. Її треба лише розбудити! На Кременчуцький ГЕС це вдалось», – ділиться враженнями Валентина Саєнко, член оргкомітету, фахівець пресслужби Кременчуцької ГЕС.

Прикметно, що цього разу більшість робіт виконано із дотриманням визначеної тематики фестивалю – різдвяної та енергетичної, що привертало особливу увагу усіх, хто ознайомлювався з роботами колег та на власні очі переконувався: талантів в Укргідроенерго чимало!

«Захоплюючою та яскравою була цьогорічна виставка «Різдвяною стежиною до світла і добра». Майстри зігріли атмосферою очікування свят і здійснення мрій! Дякуємо компанії за креативні ідеї, що гуртують у творчості і працівників, і членів їхніх родин», – поділилася враженнями член оргкомітету, голова профспілки Дністровської ГАЕС Людмила Маниляк.

Творчі доробки відображають позитивні емоції та настрої, що панують в українській гідроенергетиці. Усі учасники виставки отримали заохочувальні призи від профспілкових комітетів компанії.

Також під час різдвяних та новорічних свят в апараті управління Укргідроенерго відбувся флешмоб «Калейдоскоп святкових вражень» з метою створення святкового настрою в компанії. За умовами флешмобу гідроенергетики мали прикрасити свої робочі місця новорічними та різдвяними декораціями, використовуючи максимум креативу та фантазії. Переможницею стала Тетяна Сігіда, директор департаменту економічної політики.

«Я вирішила взяти участь у флешмобі, щоб створити святковий настрій. Не лише собі, але й усім навколо. Хотілося, щоб у людей був гарний настрій, щоб було в серці добро і світло. Ціль моя була не виграти, а прикрасити так, щоб на душі було спокійно, чисто, святково. Приємно, коли заходять в кабінет і кажуть: «О, як у вас гарно!» Це дуже приємно!», – ділиться враженнями від участі у флешмобі Тетяна Сігіда.

Більше фото переглядайте у фотогалереї за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Кабмін затвердив фінансовий план Укргідроенерго на 2022 рік

Соціальна відповідальність і турбота про людей - пріоритет державної гідрогенеруючої компанії

Як найуспішніша державна компанія України завершує 2021 рік?

Фотогалерея

Поділитися: