Все буде Україна!

Родинний фестиваль енергетиків на ДніпроГЕС

Родинний фестиваль енергетиків на ДніпроГЕС

13-12-2017
З 1 грудня на всіх філіях та в апараті управління Укргідроенерго відкрились експозиції творчих робіт родинного фестивалю «Генеруємо енергію майбутнього».

Ми вже розповідали про чудові виставки на Каскаді Київських ГЕС та ГАЕСДністровській ГАЕССередньодніпровській ГЕСКанівській ГЕС, а сьогодні з задоволенням представляємо експозицію робіт філії «Дніпровська ГЕС».

На виставці представлено понад 200 витворів мистецтва співробітників станції, їх дітей та ветеранів.

Зображення

У день відкриття директор ДніпроГЕСу Віктор Кучер урочисто розрізав стрічку та дав старт виставці.

Зображення

Значну частину експозиції  складають текстильні вироби: рушники, вироби вишиті в техніці «Рішельє», текстильна іграшка, шиття з клаптиків. Серед експонатів є рушники, яким вже понад 120 років!

Зображення

В жанрі «вишивані роботи» майстри станції надали різноманітні витвори: вишивка хрестиком (ікони, рушники), вишивка бісером (картини з квітами), вишивка стрічками.

Зображення

У жанрі «малюнок» представлені такі роботи: дитячі картини олією, живопис, картина акрилом, картина з монет, петриківський розпис, а також фотографії Дніпровської ГЕС.

ЗображенняЗображення

Експозицію прикрашають також вироби з бісеру, алмазна мозаїка, подарункові сувеніри у техніці декупаж, в'язання гачком, ліплення з пластиліну, вироби з дерева та вироби в техніці канзаші.

На виставці експонуються і  літературні твори – вірші поетів станції.

Зображення

Окремо представлена ​​ігрова композиція «Кіт в човні». Кожен бажаючий зміг порибалити і зловити текстильну рибку - виконану в стилі клаптиків шиття.

Варто зазначити, що з 1 грудня для родин працівників станції, пенсіонерів та ветеранів ГЕС проводяться екскурсії виставкою.

Зображення

З роботами працівників інших станцій ви можете ознайомитися у галереї.

Поділитися: