Все буде Україна!

Розвиток гідроакумулюючих проєктів у Великобританії набуває нового імпульсу

Розвиток гідроакумулюючих проєктів у Великобританії набуває нового імпульсу

13-10-2023
Глобальна консалтингова компанія Arup та ILF Consulting Engineers підписали Меморандум про взаєморозуміння, спрямований на посилення проєктів гідроакумулюючих електростанцій у Великобританії.

Як повідомляє Waterpowermagazine, це партнерство знаменує собою значний розвиток гідроенергетичного сектору у Великобританії, надаючи цінний досвід для підтримки переходу країни до енергетики з нульовими викидами.

«Arup та ILF мають значний досвід у розробці великих проєктів, а також перевірену репутацію у спільній роботі над складними завданнями. Ми раді продовжити співпрацю з ILF у розробці портфоліо великих гідроенергетичних проєктів, включаючи підтримку поточних контрактів, участь у таких проєктах як Glenmuckloch Pumped Storage OE та Coire Glas Strabag», - зазначив керівник практики енергетики та водних ресурсів Arup UKIMEA Ден Савілл.

Інженери-консультанти ILF мають багатий досвід роботи над складними гідроенергетичними проєктами по всьому світу, включаючи проєкти в Швейцарії, Німеччині, Люксембурзі, Канаді та ОАЕ.

Йозеф Майр, керуючий директор ILF Consulting Engineers Austria, висловив ентузіазм щодо партнерства, зазначивши: «Ми раді розпочати цю спільну подорож з Arup. Їхній досвід та послужний список ідеально узгоджуються з нашим власним баченням та можливостями. Разом ми прагнемо запропонувати інноваційні рішення на ринку гідроенергетики Великобританії, встановлюючи нові стандарти сталої енергетики. Ця співпраця означає не лише співробітництво двох компаній, але й колективне зобов'язання сприяти позитивним змінам у ландшафті відновлюваної енергетики Великобританії. Ми прагнемо розвивати ці відносини і з нетерпінням чекаємо на досягнення, які вони, безсумнівно, принесуть».

Пресслужба Укргідроенерго

Фото: Іnsider.co.uk

Поділитися: