Все буде Україна!

У пріоритеті роботи Укргідроенерго - максимальна готовність до роботи під час ОЗП та захист об’єктів гідрогенерації

У пріоритеті роботи Укргідроенерго - максимальна готовність до роботи під час ОЗП та захист об’єктів гідрогенерації

13-10-2023
Капітальний ремонт трансформатора на одній зі станцій Укргідроенерго став запорукою надійності роботи гідроспоруди у цей надскладний час, коли нова осінь може принести нові виклики.

Спільними зусиллями за участі вітчизняного заводу-виробника вдалося виконати гарантійний ремонт – дуже об’ємну і непросту роботу: демонтаж, перекочування у ремонтну майстерню, злив оливи, демонтаж більшої частини корпусу. Аби досягнути у подальшому вищої якості масла, здійснювалася відбір проб, очистка оливи, дегазація, вимірювальні роботи, хроматографічні дослідження, які сприяють підвищенню параметрів ізоляції для подальшої надійної роботи обладнання. І це зважаючи на те, що працювати доводилося із надскладним обладнанням уже нової конструкції. Станція стала своєрідною лабораторією, де удосконалюються певні технічні рішення українських виробників трансформаторів.

Відтак після 4-місячної перерви гідроенергетики та усі дотичні профільні фахівці з підвищеною увагою контролюють роботу трансформатора, крок за кроком відновлюючи звичні енергетичні ритми на станції.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: