Все буде Україна!

Рятувальники ДСНС разом із співробітниками Каховської ГЕС провели спільні навчання

Рятувальники ДСНС разом із співробітниками Каховської ГЕС провели спільні навчання

19-03-2018
16 березня на філії «Каховська ГЕС імені П. С. Непорожнього» ПрАТ «Укргідроенерго» відбулося спеціальне об’єктове тренування.

Основною метою тренування стала перевірка готовності позаштатних аварійних формувань та оперативної служби філії до дій в умовах виведення з ладу обладнання гідроагрегату №3, зокрема прийняття управлінських рішень у складних умовах, пов’язаних  з атмосферними перенапругами у період весняного водопілля.

До тренувань було залучено підрозділ пожежно-рятувальної служби ДСНС м. Нова Каховка. В ході проведення тренувань задіяний персонал відпрацював дії при виведенні з ладу обладнання ГЕС.

«Такі заходи необхідно проводити задля забезпечення сталої роботи усієї ГЕС при виникненні аварійної ситуації, а також дотримання відмітки рівня води верхнього б’єфу на рівні, встановленому Міжвідомчою комісією», - зауважили на станції.

Під час навчань особлива увага була звернена на оперативне оповіщення всіх служб в разі виникнення надзвичайної ситуації, а також відпрацюванню злагодженості дій аварійно-рятувальних бригад та сил ДСНС у  місті Нова Каховка. За результатами тренувань був проведений змістовний розбір та підведено підсумки заходу.

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій.

Поділитися: